Tusen takk for bursdagshilsenen

Hei

Jeg setter virkelig pris på bursdagshilsenen !

Jeg har over en lengere periode slitt med depresjon og isolasjon. Det betyr at jeg ikke har vært så flink til å sende bursdagshilsner eller generelt ikke klart eller hatt lyst til å ha kontakt med venner.

Jeg vet ikke om du vet det, men jeg har har vært frivillig innlagt. Det er ikke noe jeg er stolt av, men det er ikke noe jeg er flau av heller. Det bare er.

Siden jeg har vært ganske isolert tenker jeg at Sosiale medier, og en blogg kan være en fin måte for meg å gjenoppta kontakte med deg og verden.

Jeg har tidligere prøvd å begynne og blogge og greier, men jeg har ikke før nå hatt en ekte motivasjon. Nå er jeg forresten veldig lite deprimert og jeg føler det går fremover. Senest i forrige uke snudde det veldig for meg.

Jeg kommer til å skrive på 2 blogger. Den førs med mitt engasjement og interesser gmd.no/blogg, den andre er en mer privat blogg for nære venner og familie. Den er passordbesyttet: familieogvenner . Der kommer jeg til å skrive litt mer om hvordan jeg har det og hva som skjer i livet mitt lissom, på en måte.

For spesielt interesserte:

Bursdagshilsner har blitt en annerledes ting etter at facebook kom ass. Du trenger ikke anstrenge deg for å huske bursdager lengre. Jeg synes det er ganske kult; at facebook automatiserer og hjelper oss å sette pris på hverandre.

For et eller to år siden, jeg husker ikke helt, jo det må være to år siden så var jeg litt slem byttet jeg Facabook-burdagen min to dager fram. Det var mange som gikk fem på. Jeg får fortsatt noen bursdagshilsner på min gamle facebook profil.

Min gamle faceookprofil inneholder en del bilder og inforamsjon, så jeg vil ikke slette den, men jeg hater faceboook litt. Det er lov å endre sitt fracbook profil brukernav en gang… først hadde jeg gmdahl og så endret jeg til gamdahl88 fordi jeg ville ha samme navn over flere platfomer  for å rydde litt opp i den digitale verden. Så fikk jeg det for meg at: NÅ skal jeg privat bli ecoGustav, for jeg har tidligere bvlitt klat miljøgustav, først da jeg jobbet i studentparlamentet. Jeg var kanskje mer opptatt av miljø enn av at studenter skal få høyere stipend. He he.

Takk for oppmerksomheten.

Er du enig/uenig, har du noe på hjerte, en egen erfaring du vil dele så er jeg veldig interessert i å høre fra deg. Bare ta kontakt.

 

 

 

 

 

 

6 kommentarer til «Tusen takk for bursdagshilsenen»

 1. Så flott at du er åpen om hvordan du har hatt det og har det nå, Gustav! 😊 Du har alltid vært reflektert og har mye å komme med. Det å oppleve deg deprimert har vært utfordrende og vanskelig. Jeg er så glad for at du er bedre nå. Jeg ønsker deg lykke til med blogginga! ❤️

 2. Fint at det går bedre med deg Gustav, og så utrolig tøft av deg og skrive om det som ikke alltid er så greit. Lykke til med blogg, nyskjerrig som jeg er kommer jeg nok til å følge med 😊

 3. Hei EcoGustav:-) godt å høre fra deg! Stolt av deg som sier du sliter med depresjon. Krever guts å stå frem med det – og du har helt rett: det er ikke noe å være flau for. Jeg ble som sagt stolt 🙂
  Selv så har det vært tungt de siste årene.. Mamma var kreftsyk lenge og døde i mai. Har ikke vent meg til det enda. Det tar tid. Mange nye tanker og problemstillinger som dukker opp…

  Vell, ellers er Lise og jeg i Våle,Re kommune. Jeg jobber fortsatt i Tønsberg, mens Lise jobber i Sande.

  Don’t be a stranger EcoGustav 🙂

  Prekær!!
  TONY

  1. Takker og bukker. Det var leit å høre det med moren din. Ja er du i Porsgrunn/Skiensområdet er det bare å plinge på/stikke innom. Jeg har fortsatt det samme gamle nummeret. Ja vi prekas!! Gustav

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *